Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Arsin ikan mas (citroengras-tamarindevis) recept
Arsin ikan mas (citroengras-tamarindevis) recept

Arsin ikan mas (citroengras-tamarindevis)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de vis schoon en verwijder de graten en vellen.
Kneus het citroengras.
Snipper de ui fijn.
Wrijf de kemirienoten, koenjitpoeder, laospoeder, rode pepers en knoflook fijn tot een pasta.
Voeg 4 deciliter water toe, samen met het citroengras en de tamarinde en breng dit aan de kook.
Laat het tien minuten zachtjes koken.
Doe de vis erbij en kook nog 10 minuten zachtjes.
Leg de vis op een bord en schenk de saus erover.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit arsin ikan mas (citroengras-tamarindevis) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven