Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ikan Melilit (gekruide vispakketjes van de barbecue) recept
Ikan Melilit (gekruide vispakketjes van de barbecue) recept

Ikan Melilit (gekruide vispakketjes van de barbecue)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Knip het bananenblad in 4 stukken van circa 15x15 cm.
Wrijf de vis in met zout en bestrijk het gelijkmatig met de dasar untuk ikan.
Laat de vis ongeveer 3 uur marineren in de koelkast.
Snij de vis in 4 stukken.
Leg elk stukje vis op een blaadje, leg daarop een paar blaadjes kemangi en een daun salam.
Maak hier een pakketje van en maak het dicht met cocktailprikkers.
Stoom de pakketjes gaar in 15 minuten.
Rooster ze daarna op de barbecue tot de bladeren bruin worden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ikan melilit (gekruide vispakketjes van de barbecue) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven