Allergie informatie: Ikan Cuka (Gebakken red snapper in pittige kruiden)
Terug naar het receptIngrediënten
- 900 gram red snapper
- 8 sjalotten
- 6 rode lomboks
- 3 centimeter djahe
- 3 centimeter laos
- 3 daun salam
- 1 theelepel nootmuskaat
- 2 kruidnagels
- 3 eetlepels azijn
- 0,5 theelepel zout
- 1 theelepel witte peper
- olie
Meer Recepten
- Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Gebakken banaan op de BBQ
Met banaan uit Nederland
4 porties - 20 minuten
BBQ - forske - Pittige kibbeling
Met indische ui, rode pepers en kibbeling uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - tomstr - Pittige kibbeling met knoflook
Met kibbeling, knoflook en rode pepers uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - gdamwijk