Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ikan Cuka (Gebakken red snapper in pittige kruiden) recept
Ikan Cuka (Gebakken red snapper in pittige kruiden) recept

Ikan Cuka (Gebakken red snapper in pittige kruiden)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de sjalotten schoon en snij deze in dunne plakjes.
Maak de lomboks schoon en snij deze in dunne ringetjes.
Schil de djahe en laos en rasp deze fijn.
Maak de vissen schoon.
Verhit olie in een wok en frituur hierin de vissen goudbruin.
Schep de vissen eruit en giet de olie op 3 eetlepels na uit de wok.
Fruit hierin de sjalotjes tot deze glazig zien.
Voeg de rest van de kruiden en de azijn toe.
Bak alles ongeveer 2 minuten goed door en voeg zout naar smaak toe.
Voeg de vis toe en verhit het geheel ongeveer 3 minuten goed door.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ikan cuka (gebakken red snapper in pittige kruiden) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven