Allergie informatie: Gegrilde dorade
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 dorades á ca. 1 kg. (keukenklaar)
- grove zout en peper uit de molen
- 2-4 teentjes knoflook
- 2 takjes rozemarijn, ca. 20 cm
- 1 klein bosje tijm
- 6 schijfjes citroen
- 2 takjes dille
- olijfolie voor het bestrijken van de dorades
- citroenpartjes voor decoratie
Meer Recepten
- Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Gemarineerde gegrilde garnalen
Met grote garnalen, knoflook en spaanse peper uit China
4 porties - 2 uur
BBQ - 34533 - Gegrilde zeebaars
Met zeebaars, venkel en basilicum uit Italie
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - lekker_koken - Gegrilde varkensmedaillons
Met varkenshaasje, olijfolie en peper uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Vlees - louca - Gegrilde sardientjes
Met sardientjes, laurier en zout uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Gegrilde dorade
- Allergieen informatie