Allergie informatie: Frutti di mare op tomaat
Terug naar het receptIngrediënten
- 600 Gram gemengde schaal- en schelpdieren (Frutti di mare, uit de diepvries)
- zout
- versgemalen peper
- 1 eetlepel citroensap
- 1 theelepel fijngewreven oregano
- 2 vleestomaten
- 100 gram champignons
- 1 bosje basilicum
- 300 gram mozzarella
- 3 eiwitten
- 3 eetlepel bloem
- 6 eetlepel olijfolie
Meer Recepten
- Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Simpele tomatensalade met oregano
Met tomaat, oregano en ui uit Italie
4 porties - 30 minuten
Bijgerechten - saladesmuller - Haringtartaar met tomaat en ui
Met zoute haring, zongedroogde tomaten en ui uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor - Bonenchili 2
Met mager rundergehakt, kapucijners, kidneybonen uit Mexico
4 porties - 35 minuten
Stoofschotels - robancona
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Frutti di mare op tomaat
- Allergieen informatie