Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Frutti di mare op tomaat recept
Frutti di mare op tomaat recept

Frutti di mare op tomaat


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de schaal- en schelpdieren ontdooien. Dep ze droog, besprenkel ze met citroensap en bestrooi ze met zout, peper en oregano. Spoel de tomaten af. Snijd de steelaanzet eruit. Snijd de tomaten in dikke plakken. Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Spoel het basilicum af. Schud het om in het vergiet of dep het droog en snijd het in reepjes. Laat de mozzarellakaasjes uitlekken en snijd ze in plakken. Verwarm de oven voor op 200 graden C. Bedek de bodem van vier ovenschaaltjes met de plakken tomaat. Strooi er peper en zout op en verdeel de plakjes champignons erover. Strooi er basilicum op. Verdeel de mozzarella erover. Zet de schaaltjes in de oven, op het middelste rooster. Graniteer het gerecht ca. 5 minuten. Roer de bloem en eiwitten door elkaar. Haal de zeevruchten door het mengsel. Verhit de olie in een koekepan en bak de zeevruchten er in gedeelten in. Verdeel ze over de ovenschaaltjes en dien het gerecht op.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit frutti di mare op tomaat recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven