Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bonenchili 2 recept
Bonenchili 2 recept

Bonenchili 2


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kidneybonen, haricots verts en kapucijners uit laten lekker. Paprika, de zaadje verwijderen en in blokjes snijden. Ui pellen en in blokjes snijden. In hapjespan olie verhitten. Gehakt met chilipoeder en gehaktkruiden in ca. 5 min. rul bakken. Soepgroente, ui en paprika aan gehakt toevoegen en ca. 3 min. meebakken. Kidneybonen, haricots verts en kapucijners toevoegen. Geheel in ca. 5 min. door en door verwarmen. Serveertip: Maak hierbij een salade van kleine blokjes tomaat. Serveersuggesties: Chilipoeder maakt dit gerecht lekker pikant.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit bonenchili 2 recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven