Allergie informatie: Calamares a la plancha (gegrilde pijlinktvis)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kleine schoongemaakte pijlinktvis (ongeveer 10-12 centimeter in lichaamsgrootte)
- 1 teentje knoflook
- 1 eetlepel extra-virgin olijfolie
- peterselie
- zeezout
- zwarte peper
- limoensap
Meer Recepten
- Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Gemarineerde gegrilde garnalen
Met grote garnalen, knoflook en spaanse peper uit China
4 porties - 2 uur
BBQ - 34533 - Gegrilde zeebaars
Met zeebaars, venkel en basilicum uit Italie
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - lekker_koken - Gegrilde varkensmedaillons
Met varkenshaasje, olijfolie en peper uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Vlees - louca - Gegrilde sardientjes
Met sardientjes, laurier en zout uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor