Allergie informatie: Glucose- en glutenvrije pannenkoek
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 eieren
- 200 gram glutenvrij meel (boekweitmeel, quinoa-meel, maïzena, maïsmeel, rijstmeel, kikkererwtenmeel of iets dergelijks)
- 1 theelepel bakpoeder
- snufje zout
- 500 milliliter melk (sojamelk, kokosmelk, rijstemelk)
Meer Recepten
- Injera - Ethiopische pannenkoek
Met teffmeel, zout en olie uit Ethiopie
4 porties - 30 minuten
Bijgerechten - tobkok - Glutenvrije oranje versieringen (aardappel, wortel)
Met aardappels, wortels en peterselie uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Aardappelgerechten - anneketaal - Glutenvrije 'muesli'-reep
Met dadels, pecannoten en zonnebloempitten uit Nederland
16 porties - 1 uur
Koekjes - Rineke5 - Boekweit pannenkoek met rozijnen
Met boekweitmeel, rozijnen en suiker uit Nederland
1 portie - 5 minuten
Ontbijtgerechten - Lisa123 - Gesponnen suiker
Met suiker, water en glucose uit Bermuda
1 portie - 25 minuten
Nagerechten - dojo31
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vegetarisch
- Glucose- en glutenvrije pannenkoek
- Allergieen informatie