Allergie informatie: Hongaarse goulash
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram runderriblappen
- 2 eetlepels bloem
- 35 gram boter
- 1 ui
- 2 knoflookteentjes
- 4 rode paprika's
- 1 eetlepel paprikapoeder
- 4 tomaten
- 2oo gram sperziebonen
- 200 gram geschilde krieltjes
- 1 bouillonblokje
- 1 deciliter rode wijn
- zout en versgemalen zwarte peper
Meer Recepten
- Snelle goulash met rijst
Met hamlappen, rijst en paprika uit Hongarije
4 porties - 30 minuten
Rijstgerechten - c4th - Stoofschotel Goulash 3
Met runderlappen, paprika en aardappelen uit Hongarije
4 porties - 3 uur en 15 minuten
Vlees - tobkok - Goulash met grapefruit en abrikozen
Met runderlappen, abrikozen en grapefruit uit Nederland
4 porties - 2 uur en 20 minuten
Stoofschotels - kirstennl - Hongaarse Speklappen
Met speklappen, paprikapoeder en ui uit Hongarije
4 porties - 2 uur en 15 minuten
Vlees - harwoon - Goulash
Met runderriblappen, paprika en aardappels uit Hongarije
4 porties - 3 uur
Stoofschotels - boudewijn04
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Hongaarse goulash
- Allergieen informatie