Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hongaarse goulash recept
Hongaarse goulash recept

Hongaarse goulash


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Snijd het vlees in stukjes en wentel door de bloem.
Verhit boter in een braadpan en bak hierin het vlees al omscheppend rondom bruin.
Bestrooi met zout en peper. Maak de paprika's schoon en snij in reepjes.
Pel de ui en snipper fijn. Pel de knoflookteentjes en hak ze fijn.
Snijd de tomaten in blokjes. Punt de boontjes en breek ze doormidden.
Voeg de ui, knoflook, paprika en paprikapoeder toe aan het vlees en laat 5 minuten meebakken. Los het bouillonblokje op in 2 dl kokend water en schenk het samen met de rode wijn bij het vlees.
Voeg de stukjes tomaat toe en laat de goulash afgedekt 2 uur zachtjes stoven. Doe de sperziebonen en de krieltjes erbij en laat nog 30 minuten smoren. Breng het geheel op smaak met zout en peper.

Allergenen Informatie

Voor dit hongaarse goulash recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven