Allergie informatie: Nasi Goreng: fantasie en variatie
Terug naar het receptIngrediënten
- Nasi Goreng is natuurlijk afkomstig uit de Indonesische keuken, en door de Javanen naar Suriname gebracht, waar het door alle bevolkingsgroepen wordt gegeten. En er zijn zoveel variaties als er mensen zijn. . . Hier de onze - en bedenk zelf wat je er nog meer in zou willen doen of uit zou willen halen.
- Nodig:
- rijst
- olie
- uien
- knoflook
- kipfilet
- trassi
- laos
- gemberpoeder
- droge garnalen
- ketjap
- bouillonblokje
- aji-no-moto of ve-tsin
- diverse groenten: spitskool, taugeh, prei, bosuitje, wortel, paprika, soepselderij
Meer Recepten
Nasi Keboeli 2
Met rijst, kip en kruidnagel uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Rijstgerechten - 34533Sambal Ajam Goreng
Met kipfilet, rode peper en ui uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Sambals - 34533Tilapia Goreng
Met tilapia filet, vijfkruidenpoeder en zout uit Indonesie
4 porties - 20 minuten
Vis en schaaldieren - 34533Sambal goreng daon Rode Biet
Met blad van rode biet, vissaus en lombok uit Indonesie
2 porties - 10 minuten
Groentegerechten - 34533Nasi Uduk Jakarta
Met rijst, santen en ui uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Rijstgerechten - 34533
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Rijstgerechten
- Nasi goreng: fantasie en variatie
- Allergieen informatie