Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Nasi Goreng: fantasie en variatie

  • Nasi Goreng is natuurlijk afkomstig uit de Indonesische keuken, en door de Javanen naar Suriname gebracht, waar het door alle bevolkingsgroepen wordt gegeten. En er zijn zoveel variaties als er mensen zijn. . . Hier de onze - en bedenk zelf wat je er nog meer in zou willen doen of uit zou willen halen.
  • Nodig:
  • rijst
  • olie
  • uien
  • knoflook
  • kipfilet
  • trassi
  • laos
  • gemberpoeder
  • droge garnalen
  • ketjap
  • bouillonblokje
  • aji-no-moto of ve-tsin
  • diverse groenten: spitskool, taugeh, prei, bosuitje, wortel, paprika, soepselderij


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven