Allergie informatie: Nasi goreng
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 kipfilets
- 300 gram basmati rijst
- 1 selderijstengel
- 100 gram diepvrieserwten
- 1 prei
- 4 lente-uitjes
- 1 ui
- 1 rode chilipeper
- 1 paprika
- 2 teentjes knoflook
- 1 wortel
- 4 eieren
- 4 eetlepel ketjap manis
- 2 eetlepel sojasaus
- 0,5 theelepel chilipoeder
- 3 eetlepel gedroogde uitjes
- sesamzaadjes en korianderblaadjes
Meer Recepten
- Nasi Keboeli 2
Met rijst, kip en kruidnagel uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Rijstgerechten - 34533 - Sambal Ajam Goreng
Met kipfilet, rode peper en ui uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Sambals - 34533 - Tilapia Goreng
Met tilapia filet, vijfkruidenpoeder en zout uit Indonesie
4 porties - 20 minuten
Vis en schaaldieren - 34533 - Sambal goreng daon Rode Biet
Met blad van rode biet, vissaus en lombok uit Indonesie
2 porties - 10 minuten
Groentegerechten - 34533 - Nasi Uduk Jakarta
Met rijst, santen en ui uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Rijstgerechten - 34533
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Rijstgerechten
- Nasi goreng
- Allergieen informatie