Allergie informatie: Hollandse paella
Terug naar het receptIngrediënten
- 0,25 rookworst of 100 gram knakworstjes
- 1 eetlepel olie
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 1 stukje paprika
- tomaten uit blik (klein blikje)
- 100 gram diepvrieserwten (of klein blikje erwtjes)
- mespunt kurkuma
- wat gekookte garnalen of 1 klein blikje
- 1 blikje tonijn op water
- 400 gram witte rijst
- 500 milliliter water of 250 milliliter water en 250 milliliter visbouillon (tablet)
Meer Recepten
- Hutselfrutsel
Met krieltjes, varkensschnitzel en roerbakgroenten uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - lekker_koken - Garnalen-zalmsalade
Met hollandse garnalen, zalmfilet en veldsla uit Nederland
2 porties - 1 uur en 30 minuten
Salades - lucyvader - Broccoli met garnalen en paprika
Met broccoli, paprika, garnalen uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Roerbakgerechten - nicoklasens - Sateballetjes
Met satesaus, rundergehaktballetjes en kastanjechampignons uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Vlees - breemer - Indiase linzensoep
Met kipfilet, linzen en runderbouillon uit India
4 porties - 35 minuten
Soepen - hermine
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Rijstgerechten
- Hollandse paella
- Allergieen informatie