Allergie informatie: Tagliatelle Goreng
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram tagliatelle (tarwe of spelt)
- 100 gram kipfilet, kleingesneden
- 50 gram gerookte spekjes, in blokjes
- 1 eetlepel olie
- 2 teentjes knoflook, fijngehakt
- 2 eetlepels sojasaus (ketjap kan ook)
- 100 gram Chinese kool, kleingesneden
- 2 wortels in dunne schijfjes
- 1 prei, in dunne plakjes
- 1 pakje kleine garnalen (optioneel)
- 1 vers pepertje in kleine stukjes (zonder zaden)
- halve paprika, in kleine stukjes
- peper
- zout
- augurk (optioneel)
- zilveruitjes (optioneel)
- kroepoek (optioneel)
- gebakken ei (optioneel)
Meer Recepten
- Sambal Ajam Goreng
Met kipfilet, rode peper en ui uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Sambals - 34533 - Tilapia Goreng
Met tilapia filet, vijfkruidenpoeder en zout uit Indonesie
4 porties - 20 minuten
Vis en schaaldieren - 34533 - Sambal goreng daon Rode Biet
Met blad van rode biet, vissaus en lombok uit Indonesie
2 porties - 10 minuten
Groentegerechten - 34533 - Ajam basko (soepballetjes van kippenvlees)
Met kipfilet, tapiocameel en bawang goreng uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Bijgerechten - jaccor - Ajam Goreng Koenjit
Met kipfilet, koenjit en ui uit Maleisie
4 porties - 15 minuten
Gevogelte - 34533
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Tagliatelle goreng
- Allergieen informatie