Allergie informatie: Pasta met tomaten en mozzarella uit de oven
Terug naar het receptIngrediënten
- zeezout
- peper uit de molen
- extra vierge olijfolie
- 1 witte ui, gepeld en fijngehakt
- 2 tenen knoflook, gepeld en in dunne plakjes gesneden
- 1,5 kilo rijpe tomaten of 3 blikken van 400 gram gepelde tomaten
- 1 of 2 gedroogde Spaanse pepers, verkruimeld
- een flink handvol verse basilicumblaadjes
- 1 eetlepel rode wijnazijn (optioneel)
- 400 gram Pipe Rigate (Grand'Italia)
- geraspte parmezaanse kaas (4 flinke handen vol)
- 3 bollen mozzarella
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Ovenschotels
- Pasta met tomaten en mozzarella uit de oven
- Allergieen informatie