Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Pasta met tomaten en mozzarella uit de oven

  • zeezout
  • peper uit de molen
  • extra vierge olijfolie
  • 1 witte ui, gepeld en fijngehakt
  • 2 tenen knoflook, gepeld en in dunne plakjes gesneden
  • 1,5 kilo rijpe tomaten of 3 blikken van 400 gram gepelde tomaten
  • 1 of 2 gedroogde Spaanse pepers, verkruimeld
  • een flink handvol verse basilicumblaadjes
  • 1 eetlepel rode wijnazijn (optioneel)
  • 400 gram Pipe Rigate (Grand'Italia)
  • geraspte parmezaanse kaas (4 flinke handen vol)
  • 3 bollen mozzarella


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven