Allergie informatie: Hongaarse pastei
Terug naar het receptIngrediënten
- 150-200 gram gebraden of gerookt en gesneden zacht varkensvlees
- 1 ui
- 0,25 rode paprika
- 100 gram champignons
- 2 teentjes knoflook
- 2 eetlepels boter
- 2 eetlepels bloem
- 0,5 liter kippenbouillon
- zout
- chilipeper
- 2 plakken bladerdeeg van ongeveer 25 X 15 centimeter
Meer Recepten
- Hongaarse Speklappen
Met speklappen, paprikapoeder en ui uit Hongarije
4 porties - 2 uur en 15 minuten
Vlees - harwoon - Hongaarse cevapcici spiesen
Met lamsgehakt, rundergehakt en knoflook uit Joegoslavie
4 porties - 10 minuten
BBQ - tobkok - Hongaarse groentesoep
Met hongaarse goulashsoep, mager spek en rode paprika uit Hongarije
4 porties - 25 minuten
Soepen - bettyvandijk - Pörkölt (Hongaarse stoofpot)
Met rundvlees, uien en witte paprika uit Hongarije
4 porties - 2 uur en 50 minuten
Stoofschotels - jaccor - Hongaarse zuurkool
Met hamlappen, zuurkool en paprika uit Hongarije
3 porties - 40 minuten
Stoofschotels - nienke66
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Ovenschotels
- Hongaarse pastei
- Allergieen informatie