Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hongaarse pastei recept
Hongaarse pastei recept

Hongaarse pastei


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Fruit het ui met de paprika in een eetlepel boter en laat het op een rustig vuur zacht worden, voeg de champignons en de knoflook toe en bak dit nog even mee, schep alles over in een sauspan en laat het even wat afkoelen, voeg 2 eetlepels bloem en een eetlepel boter toe en roer het geheel door elkaar zet de pan op een rustig vuur en giet al roerend de bouillon er langzaam bij, rustig laten indikken en doorkoken, zout en peper naar wens. Laat de ragout afkoelen.
Verwarm de oven voor op 200 graden, verdeel de ragout over 2 ovenschaaltjes en leg de korstplakken vooraf gestreken met een eitje, over de ragout in de schalen, snij overtollige randjes eraf. Bestrooi nog wat met gemalen chilipeper en bak dit gerecht voor 45 minuten in de oven.

Serveersuggesties

Dit gerecht kan natuurlijk met alle soorten vlees of je houd het vegetarisch.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit hongaarse pastei recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven