Allergie informatie: Javaanse bami
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 eetlepels gedrooge garnalen of 50 gram verse
- 6 eetlepels olie
- 2 eieren
- 500 gram mie
- 400 gram kippenvlees
- 1 grote prei, gesnipperd
- 100 gram rauwe witte kool, gesneden
- 100 gram sperziebonen
- 100 gram tauge
- plakjes komkommer
- 1 eetlepel ui, gesnipperd
- peper en zout
- 3 teentjes knoflook
- ketjap
- 1 eetlepel bieslook, gehakt
- 3 eetlepels selderij, gehakt
Meer Recepten
- Kolak pisang (gestoofde bananen met Javaanse suiker en santen)
Met bananen, kaneel en vanillestokje uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Nagerechten - jaccor - Appel-perzikenchutney met abrikozen en rozijnen
Met appels, perziken en uien uit India
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Bijgerechten - meinweg - Bamisoep
Met groentesoep en koude bam uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Soepen - logge067 - Zuurkool met kalkoen
Met kalkoenfilet, zuurkool en uien uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Roerbakgerechten - ina-v - Sambal goreng oedang (pittig gekruide garnalen uit de Javaanse keuken)
Met garnalen, knoflook en lombok uit Indonesie
4 porties - 40 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Miegerechten
- Javaanse bami
- Allergieen informatie