Allergie informatie: Segdin goulash
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram zuurkool
- 50 gram boter
- 2 grote uien, fijn gesneden
- 1 teentje knooflook, fijn gehakt
- 200 gram hamlappen
- 1 kolbasz worstje
- bekertje zure room
- bekertje slagroom
- 1 eetlepel suiker
- 1 eetlepel bloem
- paprikapoeder naar smaak
- zout
- peper naar smaak
Meer Recepten
- Snelle goulash met rijst
Met hamlappen, rijst en paprika uit Hongarije
4 porties - 30 minuten
Rijstgerechten - c4th - Stoofschotel Goulash 3
Met runderlappen, paprika en aardappelen uit Hongarije
4 porties - 3 uur en 15 minuten
Vlees - tobkok - Goulash met grapefruit en abrikozen
Met runderlappen, abrikozen en grapefruit uit Nederland
4 porties - 2 uur en 20 minuten
Stoofschotels - kirstennl - Goulash
Met runderriblappen, paprika en aardappels uit Hongarije
4 porties - 3 uur
Stoofschotels - boudewijn04 - Goulash makkelijk
Met rundvlees, ui en paprika uit Hongarije
4 porties - 3 uur
Stoofschotels - harwoon
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Maaltijdsoepen
- Segdin goulash
- Allergieen informatie