Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Segdin goulash recept
Segdin goulash recept

Segdin goulash


Ingrediënten


Bereidingswijze


Boter in pan bruin laten worden. De ui hierin aanfruiten. De hamlappen toevoegen met zout, peper, paprikapoeder (redelijk veel) en de knoflook. Zuurkool en kolbasz met water toevoegen. Zoveel water dat alles onder het water staat. Ongeveer 1,5 uur op zacht vuur laten pruttelen. In de tussentijd een roux maken van de bloem en de boter. Slagroom en zure room toevoegen en tot een saus roeren. Hamlappen en kolbasz er uitnemen en in stukjes snijden. De saus van de slagroom en zure room toevoegen aan het zuurkool mengsel. Stukjes vlees toevoegen en op smaak brengen met zout en peper.

Serveersuggesties

Serveren met Turks brood.

Allergenen Informatie

Voor dit segdin goulash recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven