Allergie informatie: Hongaarse herdersgoulash
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo runderpoulet
- 1 kilo uien (wit of rood)
- 1 kilo paprika (rood, groen, geel)
- 500 gram champignons
- 1 rode chilipeper, naar smaak met of zonder zaadlijsten
- 1 eetlepel gerookte paprikapoeder
- 1 eetlepel paprikapoeder Edelsüss
- peper en zout (naar smaak)
- 2 liter runderbouillon, eventueel van een blokje
- een scheut rode wijn (optioneel)
Meer Recepten
- Hongaarse Speklappen
Met speklappen, paprikapoeder en ui uit Hongarije
4 porties - 2 uur en 15 minuten
Vlees - harwoon - Hongaarse cevapcici spiesen
Met lamsgehakt, rundergehakt en knoflook uit Joegoslavie
4 porties - 10 minuten
BBQ - tobkok - Hongaarse groentesoep
Met hongaarse goulashsoep, mager spek en rode paprika uit Hongarije
4 porties - 25 minuten
Soepen - bettyvandijk - Pörkölt (Hongaarse stoofpot)
Met rundvlees, uien en witte paprika uit Hongarije
4 porties - 2 uur en 50 minuten
Stoofschotels - jaccor - Hongaarse zuurkool
Met hamlappen, zuurkool en paprika uit Hongarije
3 porties - 40 minuten
Stoofschotels - nienke66
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Maaltijdsoepen
- Hongaarse herdersgoulash
- Allergieen informatie