Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hongaarse herdersgoulash recept
Hongaarse herdersgoulash recept

Hongaarse herdersgoulash


Ingrediënten


6

Bereidingswijze


Snijd alle ingrediŽnten in blokjes. Marineer het vlees met de kruiden en laat een half uurtje staan. Bak het vlees, de paprika, de uien en de champignons aan. Niet alles tegelijk in de pan, maar zodanig doseren dat alles een leuk kleurtje krijgt. Voeg de chilipeper en de peper en zout toe. Blus alles af met de runderbouillon en laat het geheel op laag vuur ongeveer 5 tot 6 uur stoven. Daarna afsmaken met peper en zout. En genieten met rijst of met een mooie snee boerenbrood en dan "soppen".

Serveersuggesties

De Hongaarse herders maakten deze goulash als ze geslacht hadden. De taaie delen van het rund werden hiervoor gebruikt. 's Morgens voor dat ze weg gingen werd de pan met vlees en groenten aan de driepoot gehangen en de hele dag zorgde oma of opa dat het vuur niet uitging en zachtjes de goulash gaar maakte. Als ze dan 's Avonds thuis kwamen, was het eten klaar en konden ze zo beginnen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit hongaarse herdersgoulash recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven