Allergie informatie: Granaatappel groene linzensalade
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 gram linzen (lentille vert du puy)
- 1 grote granaatappel
- stukje rammenas of rettich (of een bosje radijs), 5-6 cm
- 1 teen knoflook
- 6 takjes verse koriander
- plukje platte peterselie
- voor de dressing:
- 3 eetlepels kruidenazijn
- 2 eetlepels olijfolie
- 3 druppels maggi extract
- klein scheutje gembernat
- kleine teen knoflook
- peper
- zout
Meer Recepten
- Vakantierecept
Met macaroni, tonijn en uien uit Italie
2 porties - 20 minuten
Pastagerechten - marianemmen - Tukse kebab
Met kip, aubergine en paprika uit Turkije
4 porties - 10 minuten
BBQ - tobkok - Fibrex pap (low carb) erg vezelrijk
Met fibrex, johannesbroodpitmeel en sojamelk uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Ontbijtgerechten - lowcarbdiva - Kip/groenteschotel
Met kippenpootjes, krieltjes en paprika uit Nederland
4 porties - 50 minuten
Ovenschotels - c4th - Zalm met olijventapenade
Met zalmfilet, olijven en ansjovis uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Maaltijdsalades
- Granaatappel groene linzensalade
- Allergieen informatie