Allergie informatie: Lekkerbekje met krieltjes en ravigottesaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 3 eetlepels olijfolie
- 30 gram roombo0ter
- 1 teen knoflook, geperst
- 1 theelepel paprikapoeder
- 8 takjes tijm
- 500 gram krieltjes, met schil, gewassen
- olie om te frituren
- 150 gram bloem
- 100 milliliter volle melk
- 1 blikje bier
- 1 ei
- 0,5 theelepel kurkuma
- 4 schelvisfilets (à 140 gram)
- 1 citroen
- 5 eetlepels mayonaise
- 1 theelepel dyonmosterd
- 2 eetlepel kappertjes, fijngehakt
- 1 eetlepel peterselie, fijngehakt
- 1 eetlepel bieslook, fijngehakt
- 1 eetlepel dragon, fijngehakt
- 2 sjalotten
Meer Recepten
- Hutselfrutsel
Met krieltjes, varkensschnitzel en roerbakgroenten uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - lekker_koken - Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Lekkerbekje met krieltjes en ravigottesaus
- Allergieen informatie