Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Lekkerbekje met krieltjes en ravigottesaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 220 graden. Verhit de olijfolie en de roomboter in een pan en bak hierin de knoflook, het paprikapoeder en de tijm kort aan. Haal van het vuur en hussel de krieltjes door het boter-kruimelmengsel samen met wat zout en peper. verdeel de krieltjes over de bakplaat en bak ze in het midden van de voorverwarmde oven. en goudbruin.
Verhit de olie in een grote pan of frituurpan tot 180 graden.
Meng in een beslagkom met een garde de bloem met de melk, het bier, het ei, de kurkuma, zout en peper. Haal de visfilets door het beslag en frituur ze in 5 minuten gaar, Laat uitlekken op keukenpapier
Halveer de citroen, pers de ene helft uit en snijd de andere helft in partjes. Meng voor de ravigottesaus de mayonaise met de mosterd, het citroensap, e kappertjes, de kruiden en de sjalot en voeg zout en peper naar smaak toe.
Serveer de lekkerbekjes met de geroosterde krieltjes en de ravigottesaus en garneer met de partjes citroen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit lekkerbekje met krieltjes en ravigottesaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven