Lekkerbekje met krieltjes en ravigottesaus
- 3 eetlepels olijfolie
- 30 gram roombo0ter
- 1 teen knoflook, geperst
- 1 theelepel paprikapoeder
- 8 takjes tijm
- 500 gram krieltjes, met schil, gewassen
- olie om te frituren
- 150 gram bloem
- 100 milliliter volle melk
- 1 blikje bier
- 1 ei
- 0,5 theelepel kurkuma
- 4 schelvisfilets (à 140 gram)
- 1 citroen
- 5 eetlepels mayonaise
- 1 theelepel dyonmosterd
- 2 eetlepel kappertjes, fijngehakt
- 1 eetlepel peterselie, fijngehakt
- 1 eetlepel bieslook, fijngehakt
- 1 eetlepel dragon, fijngehakt
- 2 sjalotten
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.