Allergie informatie: Kruidige rosbief met rode roodlof en groene olijvensalsa
Terug naar het receptIngrediënten
- Voor de kruidige rosbief:
- 1 rosbief aan stuk à 800 gram
- 2 eetlepel Dijon mosterd
- 1 eetlepel kaneelpoeder
- 6 laurierblaadjes
- 2 eetlepel olijfolie
- 2 eetlepel roomboter
- 1 stokje zoethout
- Voor de aardappel-knoflookmousseline:
- 1,5 kilo kruimige aardappels
- 200 milliliter extra vierge olijfolie
- 100 milliliter volle melk
- 4 teentjes knoflook
- Voor de olijvensalsa:
- 100 gram groene olijven zonder pit
- 50 gram Taggiasche olijven
- 1 eetlepel kappertjes
- 8 stuks cornichons
- 6 eetlepel olijfolie extra vierge
- Voor de roodlof:
- 200 milliliter rode port
- 2 eetlepel rietsuiker
- 4 stronkjes roodlof
- 1 scheutje olijfolie
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Kruidige rosbief met rode roodlof en groene olijvensalsa
- Allergieen informatie