Kruidige rosbief met rode roodlof en groene olijvensalsa
- Voor de kruidige rosbief:
- 1 rosbief aan stuk à 800 gram
- 2 eetlepel Dijon mosterd
- 1 eetlepel kaneelpoeder
- 6 laurierblaadjes
- 2 eetlepel olijfolie
- 2 eetlepel roomboter
- 1 stokje zoethout
- Voor de aardappel-knoflookmousseline:
- 1,5 kilo kruimige aardappels
- 200 milliliter extra vierge olijfolie
- 100 milliliter volle melk
- 4 teentjes knoflook
- Voor de olijvensalsa:
- 100 gram groene olijven zonder pit
- 50 gram Taggiasche olijven
- 1 eetlepel kappertjes
- 8 stuks cornichons
- 6 eetlepel olijfolie extra vierge
- Voor de roodlof:
- 200 milliliter rode port
- 2 eetlepel rietsuiker
- 4 stronkjes roodlof
- 1 scheutje olijfolie
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.