Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Kruidige rosbief met rode roodlof en groene olijvensalsa

  • Voor de kruidige rosbief:
  • 1 rosbief aan stuk à 800 gram
  • 2 eetlepel Dijon mosterd
  • 1 eetlepel kaneelpoeder
  • 6 laurierblaadjes
  • 2 eetlepel olijfolie
  • 2 eetlepel roomboter
  • 1 stokje zoethout
  • Voor de aardappel-knoflookmousseline:
  • 1,5 kilo kruimige aardappels
  • 200 milliliter extra vierge olijfolie
  • 100 milliliter volle melk
  • 4 teentjes knoflook
  • Voor de olijvensalsa:
  • 100 gram groene olijven zonder pit
  • 50 gram Taggiasche olijven
  • 1 eetlepel kappertjes
  • 8 stuks cornichons
  • 6 eetlepel olijfolie extra vierge
  • Voor de roodlof:
  • 200 milliliter rode port
  • 2 eetlepel rietsuiker
  • 4 stronkjes roodlof
  • 1 scheutje olijfolie


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven