Allergie informatie: Kalkun Panggang Dengan Daging Sapi Dan Hati Ajam (kalkoen met gehakt en kippenlever)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kalkoen van ± 4,5 kg
- 100 gram plakken spek
- Ingredienten voor de vulling:
- 400 gram rundergehakt
- 200 gram kippenlevertjes (liever hart, lever en niertjes van kalkoen)
- 150 gram blokjes ham
- 150 gram in plakjes gesneden champignons
- 16 gedroogde abrikozen
- 10 ontpitte, gedroogde pruimen
- 4 lomboks
- 4 centimeter gemberwortel
- 4 teentje knoflook
- 1 sereh stengel
- 1 ui
- 1 stengel bleekselderij
- 1 zure appel
- 1 ei
- 2 beschuiten
- 0,5 theelepel Peper
- 0,25 theelepel Zout
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro