Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Kalkun Panggang Dengan Daging Sapi Dan Hati Ajam (kalkoen met gehakt en kippenlever)

  • 1 kalkoen van ± 4,5 kg
  • 100 gram plakken spek
  • Ingredienten voor de vulling:
  • 400 gram rundergehakt
  • 200 gram kippenlevertjes (liever hart, lever en niertjes van kalkoen)
  • 150 gram blokjes ham
  • 150 gram in plakjes gesneden champignons
  • 16 gedroogde abrikozen
  • 10 ontpitte, gedroogde pruimen
  • 4 lomboks
  • 4 centimeter gemberwortel
  • 4 teentje knoflook
  • 1 sereh stengel
  • 1 ui
  • 1 stengel bleekselderij
  • 1 zure appel
  • 1 ei
  • 2 beschuiten
  • 0,5 theelepel Peper
  • 0,25 theelepel Zout


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven