Kalkun Panggang Dengan Daging Sapi Dan Hati Ajam (kalkoen met gehakt en kippenlever)
- 1 kalkoen van ± 4,5 kg
- 100 gram plakken spek
- Ingredienten voor de vulling:
- 400 gram rundergehakt
- 200 gram kippenlevertjes (liever hart, lever en niertjes van kalkoen)
- 150 gram blokjes ham
- 150 gram in plakjes gesneden champignons
- 16 gedroogde abrikozen
- 10 ontpitte, gedroogde pruimen
- 4 lomboks
- 4 centimeter gemberwortel
- 4 teentje knoflook
- 1 sereh stengel
- 1 ui
- 1 stengel bleekselderij
- 1 zure appel
- 1 ei
- 2 beschuiten
- 0,5 theelepel Peper
- 0,25 theelepel Zout
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.