Allergie informatie: Witte asperges met cordonbleu
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 kilo witte asperges
- 4 varkensschnitzels (circa 600 gram)
- zout
- peper
- 8 plakken achterham (à 15 gram)
- 4 plakken raclettekaas (à 30 gram)
- 2 eieren
- bloem
- 100 gram paneermeel
- pakje hollandaise saus (zie mijn recept)
- 3-4 takjes basilicum
- 4 takjes peterselie
- 1 theelepel suiker
- 3-4 eetlepels olijfolie
- houten prikkers
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Warme aardappelsalade
Met aardappelen, ontbijtspek en peterselie uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Aardappelgerechten - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Witte asperges met cordonbleu
- Allergieen informatie