Allergie informatie: Braziliaanse okra met tomaten
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram okra, schoongemaakt
- 3 tomaten, in blokjes
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 rode ui, in ringen
- 2 teentjes knoflook, geperst
- 1 á 2 chilipepers, zonder zaad en in blokjes
- 1 gele paprika, in blokjes
- 3 eetlepels groentebouillon
- 2 eetlepels tomatenpuree
- 2 eetlepels verse koriander, fijngehakt
- versgemalen, zwarte peper
- zout
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Braziliaanse okra met tomaten
- Allergieen informatie