Allergie informatie: Risotto met kip, champignons en spinazie
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram kipfilet, in kleine stukjes
- 300 gram risotto
- 300 gram verse spinazie
- 225 gram champignons, in plakjes gesneden
- 1-2 rode paprika's (hangt af van de grootte)
- 2 teentjes knoflook
- 1-2 uien (hangt af van de grootte)
- 125 milliliter kookroom of slagroom
- 700 milliliter warme kippenbouillon
- 1 glas witte wijn
- 50 gram parmezaanse kaas
- 3 eetlepels olijfolie
- zwarte peper
- zout
- witte peper
- kipkruiden
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Risotto met kip, champignons en spinazie
- Allergieen informatie