Allergie informatie: Rendang Ayam met zoetzuur
Terug naar het receptIngrediënten
- Boemboe:
- 2 rode uien
- 3 teentjes knoflook
- 5 rode peper
- 2 serehstengels
- 2 centimeter gemberwortel
- 6 kemirinoten
- 1 theelepel koenjit
- 2 djeruk purut
- Rendang ayam:
- zonnebloemolie
- 8 kippendijen
- 200 milliliter kokosmelk
- 500 milliliter water
- 0,5 kippenbouillonblokje
- 50 gram kokosrasp
- kroepoek
- 350 gram witte rijst
- Zoetzuur van bloemkool en mango:
- 1 kleine bloemkool
- 1 lente-ui
- 0,5 rode peper
- 200 milliliter witte wijnazijn
- 150 gram suiker
- 1 mango
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Rendang ayam met zoetzuur
- Allergieen informatie