Rendang Ayam met zoetzuur
- Boemboe:
- 2 rode uien
- 3 teentjes knoflook
- 5 rode peper
- 2 serehstengels
- 2 centimeter gemberwortel
- 6 kemirinoten
- 1 theelepel koenjit
- 2 djeruk purut
- Rendang ayam:
- zonnebloemolie
- 8 kippendijen
- 200 milliliter kokosmelk
- 500 milliliter water
- 0,5 kippenbouillonblokje
- 50 gram kokosrasp
- kroepoek
- 350 gram witte rijst
- Zoetzuur van bloemkool en mango:
- 1 kleine bloemkool
- 1 lente-ui
- 0,5 rode peper
- 200 milliliter witte wijnazijn
- 150 gram suiker
- 1 mango
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.