Allergie informatie: Kaki ajam goreng sedip
Terug naar het receptIngrediënten
- 8 kippenpoten
- 3 eetlepels citroensap
- 2 eetlepels ketjap
- 0,5 theelepel paprikapoeder of sambal badjak
- 0,5 theelepel ketoembar
- 0,5 theelepel laos
- 0,5 theelepel kunjit
- 2 teentjes knoflook, fijngesneden
- olie
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Kerrie Garuda (kip kerrie)
Met kip, kerriepoeder en kokosmelk uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Sambal Ajam Goreng
Met kipfilet, rode peper en ui uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Sambals - 34533
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Kaki ajam goreng sedip
- Allergieen informatie