Allergie informatie: Gulai hati Ampela (stoofschotel van de spiermaag en hart)
Terug naar het receptIngrediënten
- 8 spiermaag en hart van de kip
- 2 stukjes sinaasappelschil
- 1 theelepel bruine suiker
- 1 eetlepel tamarinde water
- 1 theelepel azijn
- 2 eetlepels water
- 1 sjalotten
- 500 milliliter kokosmelk uit halve kokosnoot
- 1 stengel citroengras
- 2 eetlepels olie voor braden
- 2 centimeter laos
- 2 geplette kardemompeulen
- 2 theelepels zout
- 0.25 theelepel gemalen peper
- Boemboes:
- 4 korrels van nootmuskaat
- 1 centimeter kurkuma
- 0.5 theelepel koriander
- 2 grote rode pepers
- 6 rode uien
- 3 teentjes knoflook
Meer Recepten
- Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Rabarber-frambozencompote
Met sinaasappel, rabarber en frambozen uit Nederland
8 porties - 1 uur en 20 minuten
Voorjaar - harry1959