Gulai hati Ampela (stoofschotel van de spiermaag en hart)
- 8 spiermaag en hart van de kip
- 2 stukjes sinaasappelschil
- 1 theelepel bruine suiker
- 1 eetlepel tamarinde water
- 1 theelepel azijn
- 2 eetlepels water
- 1 sjalotten
- 500 milliliter kokosmelk uit halve kokosnoot
- 1 stengel citroengras
- 2 eetlepels olie voor braden
- 2 centimeter laos
- 2 geplette kardemompeulen
- 2 theelepels zout
- 0.25 theelepel gemalen peper
- Boemboes:
- 4 korrels van nootmuskaat
- 1 centimeter kurkuma
- 0.5 theelepel koriander
- 2 grote rode pepers
- 6 rode uien
- 3 teentjes knoflook
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.