Allergie informatie: Foe Yong Hai Bayam (gefrituurde gehaktkoekjes met spinazie en saus)
Terug naar het receptIngrediënten
- 50 gram kippengehakt
- 5 eieren
- 1 bosje spinazie
- 2 eetlepels sagomeel
- 2 teentjes knoflook
- 0.5 ui
- 1 theelepel zout
- 0.5 theelepel peper
- 1 bosuitje
- 5 deciliter olie om te frituren
- Voor de saus:
- 4 deciliter kippenbouillon
- 50 gram doperwten
- 1 teentje knoflook
- 2 bosuitjes
- 0.5 ui
- 1 rode rawit
- 50 gram tomatenketchup
- 1 theelepel worcestersaus
- 1,5 theelepel ketjap manis
- 0.5 theelepel zout
- 0.5 eetlepel suiker
- 2 theelepels maïzena
- 2 eetlepels water
- 2 eetlepels boter
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk