Foe Yong Hai Bayam (gefrituurde gehaktkoekjes met spinazie en saus)
- 50 gram kippengehakt
- 5 eieren
- 1 bosje spinazie
- 2 eetlepels sagomeel
- 2 teentjes knoflook
- 0.5 ui
- 1 theelepel zout
- 0.5 theelepel peper
- 1 bosuitje
- 5 deciliter olie om te frituren
- Voor de saus:
- 4 deciliter kippenbouillon
- 50 gram doperwten
- 1 teentje knoflook
- 2 bosuitjes
- 0.5 ui
- 1 rode rawit
- 50 gram tomatenketchup
- 1 theelepel worcestersaus
- 1,5 theelepel ketjap manis
- 0.5 theelepel zout
- 0.5 eetlepel suiker
- 2 theelepels maïzena
- 2 eetlepels water
- 2 eetlepels boter
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.