Allergie informatie: Botermalse kipcurry
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 uien
- 6 tot 8 teentjes knoflook
- 10 cashewnoten
- 1 blikje gepelde tomaten (400 gram)
- 3 eetlepels yoghurt
- 1 eetlepel paprikapoeder
- 3 eetlepels slagroom
- 0,5 eetlepel suiker
- 1 eetlepel maïzena
- 4 kipfilets (totaal 500 gram)
- 150 gram boter
- 0,5 eetlepel djinten (gemalen komijn)
- 1 eetlepel gemalen koriander
- 1 eetlepel gemberpoeder
- 2 eetlepels chilipoeder
- 125 milliliter kokosmelk
- zout
- 2 takjes koriander
Meer Recepten
- Thaise kipcurry
Met kipfilet, rode currypasta en gember uit Thailand
4 porties - 40 minuten
Gevogelte - aafie26 - Kipcurry met bloemkool
Met kipfilet, basmatirijst en bloemkool uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Gevogelte - carolienm - Kipcurry met rijst
Met kipfilet, ananas en currysaus kant-en-klaar uit India
4 porties - 30 minuten
Gevogelte - JosephineC - Rode kipcurry met cashewnoten
Met kipfilet, cashewnoten en spaanse peper uit Thailand
4 porties - 30 minuten
Gevogelte - lekker_koken - Kipcurry met paksoi en rijst
Met basmatirijst, kipfilet en indiase korma currypasta uit India
4 porties - 5 minuten
Rijstgerechten - sjerrel
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Botermalse kipcurry
- Allergieen informatie