Botermalse kipcurry
- 2 uien
- 6 tot 8 teentjes knoflook
- 10 cashewnoten
- 1 blikje gepelde tomaten (400 gram)
- 3 eetlepels yoghurt
- 1 eetlepel paprikapoeder
- 3 eetlepels slagroom
- 0,5 eetlepel suiker
- 1 eetlepel maïzena
- 4 kipfilets (totaal 500 gram)
- 150 gram boter
- 0,5 eetlepel djinten (gemalen komijn)
- 1 eetlepel gemalen koriander
- 1 eetlepel gemberpoeder
- 2 eetlepels chilipoeder
- 125 milliliter kokosmelk
- zout
- 2 takjes koriander
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Botermalse kipcurry
- Melding maken