Allergie informatie: Katjangsaus voor de BBQ
Terug naar het receptIngrediënten
- 12 eetlepels pindakaas
- 20 eetlepels ketjap
- 2 deciliter water
- 2 theelepels trassi
- 10 blaadjes djerek poeroet, gehakt
- 5 theelepels sambal oelek
- zout
- peper
- 2 eetlepels olie
- 2 teentjes knoflook, geperst
- 0,5 eetlepel citroensap
Meer Recepten
- Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - BBQ spies van gamba's en biefstuk
Met gamba's, biefstuk en paprika uit Nederland
4 porties - 15 minuten
BBQ - tobkok - Heerlijke aardappelkoekjes met rundergehaktschnitseltjes
Met aardappels, rode paprika, magere spekjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - adapop - Gebakken banaan op de BBQ
Met banaan uit Nederland
4 porties - 20 minuten
BBQ - forske - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Bbq
- Katjangsaus voor de bbq
- Allergieen informatie