Allergie informatie: Gepofte aardappels met kwark
Terug naar het receptIngrediënten
- 8 aardappels (à 250 gram)
- 500 gram magere kwark
- 200 milliliter zure room
- 2-3 eetlepels melk
- 1 teentje knoflook
- zout
- peper
- 1 bosje radijs
- 0,5 kleine komkommer
- 0,5 bosje bieslook
- 0,5 bosje peterselie
- 1 onbespoten citroen
- bieslook
- aluminiumfolie
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Rosti-rondjes
Met aardappels, knoflook en peterselie uit Oostenrijk
2 porties - 15 minuten
Budget - budget_inge - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Aardappelgerechten
- Gepofte aardappels met kwark
- Allergieen informatie