Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gepofte aardappels met kwark recept
Gepofte aardappels met kwark recept

Gepofte aardappels met kwark


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de aardappels grondig, droog ze af en wikkel ze in aluminiumfolie. Bak de ingepakte aardappels ca. 1 uur op een bakblik in een voorverwarmde oven op 200 graden C. Roer de kwark, de zure room en de melk tot een glad mengsel. Pel de knoflook en druk hem boven de kwark door de knoflook pers. Breng krachtig op smaak met zout en peper. Maak de radijsjes en de komkommer schoon en was ze. Snijd de radijsjes in fijne stukken. Halveer de komkommer, verwijder de pitjes en snijd hem in kleine blokjes. Was de kruiden en snijd ze fijn. Roer alles door de kwark. Haal de aardappels uit de oven, snijd ze in en druk ze iets uit elkaar. Serveer met de kwarkdip en garneer met de citroen en bieslook.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gepofte aardappels met kwark recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven