Allergie informatie: Tomaten gevuld met tapenade, tonijn en Parmezaanse kaas
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 grote stevige tomaten of 4 kleine
- 0,5 citroen
- 1 teentje knoflook
- 100 gram olijven zonder pit (uitlekgewicht)
- 75 gram tonijn op water (uitlekgewicht van een klein blik)
- 1 eetlepel kappertjes
- 4 eetlepels olijfolie
- 1 stukje Parmezaanse kaas van ca. 25 gram
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hapjes
- Tomaten gevuld met tapenade, tonijn en parmezaanse kaas
- Allergieen informatie